Je app- en inlogproblemen
Ik kan de app niet downloaden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hey hoi!

We zijn blij dat je klaar bent om te beginnen met je pad naar gezondheid met Reverse Health. Om zeker te weten dat je een soepele reis tegemoet gaat, laten we zeker stellen dan je apparaat juist is ingesteld. Here is een handige leidraad:

1. Check Je OS Versie:

• Ga naar je "Instellingen."

• Vind "Over".

• Noteer de vermelde OS versie.

2. Compatibiliteits Check:

• Onze app ondersteunt momentel iOS 13 to iOS 15 voor de Apple gebruikers.

• Android gebruikers zijn momenteel gedekt voor versies 7.0 to Android 11.

3. Download de App:

• Als je besturingssysteem is geupdate met een van de ondersteunde versies, ga dan naar de App Store (voor iOS) of Google Play (voor Android).

• Download Reverse Health: Gewichtsverlies Loss in de App Store (link voor iOS).

• Download Reverse Health: Gewichtsverlies op Google Play (link voor Android).

4. Magische Link:

• Nadat je hebt ingeschreven bij ons programma, krijg je een Magische Link per email.

• Zodra de app is gedownload, open je de email, en gebruik je de Magische Link om heel gemakkelijk je account op te zetten.

Hulp Nodig? Contact Ons Eventjes!

Mocht het op een of andere manier toch niet zo makkelijk zijn, geen zorgen! Onze behulpzame Klantenservice is er om je te helpen. Je kunt ons altijd bereiken via de chat knop rechts onder. Zorg dat je zoveel mogelijk details over het probleem bij de hand hebt voor een snellere oplossing. Stuur ons een berichtje en we berichten je sneller terug dan dat je “goeie gezondheid” kunt zeggen!

Je pad naar goede gezondheid wordt zo veel leuker. Succes met downloaden en proost op een goede gezondheid en transformatie met Reverse Health!