Mijn maaltijdplannen
Hoe kan ik mijn maaltijdplan wijzigen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe je je maaltijdplan kunt aanpassen in de Reverse Health app

Hallo daar! We begrijpen dat voorkeuren kunnen veranderen, en dat geldt ook voor je zin in eten. Daarom hebben we je het super gemakkelijk gemaakt om je maaltijdplan in de Reverse Health app aan te passen. Of je nu je dieettype verandert of een nieuw favoriet ingredient hebt ontdekt, we zorgen er samen voor dat je je doelen behaalt.

Je dieettype wijzigen:

1. Toegangsinstellingen: Klik op je profielpictogram in de rechterbovenhoek van je scherm.

2. Dieetvoorkeuren aanpassen: Scroll naar beneden naar "VOEDSELVOORKEUREN" en selecteer "bewerken."

3. Bijwerken en opslaan: Pas je voorkeuren indien nodig aan en zorg ervoor dat wijzigingen worden opgeslagen. Je bijgewerkte maaltijdplan wordt weerspiegeld in het nieuwe tabblad maaltijdplan.

Voilà! Je maaltijdplan komt nu overeen met je bijgewerkte keuzes.

Persoonlijke assistentie nodig?

Als je specifieke voorkeuren hebt of een meer op maat gemaakt maaltijdplan nodig hebt, is ons toegewijde klantenserviceteam er om je te helpen. Stuur ons een berichtje in de chatfunctie in de app en we maken een plan dat perfect bij je past.

Je boodschappenlijst maken:

1. Tabblad Maaltijdplan: Ga naar het tabblad "Maaltijdplan" in je app.

2. Selecteer je maaltijden: Kies uit de lekkere maaltijden die je deze week wilt.

3. Terug naar maaltijdplan: Druk linksboven op de "Terug Knop" om terug te keren naar het tabblad "Maaltijdplan”.

4. Boodschappenlijstje: Tik op het pictogram "Boodschappenlijstje”.

Voila! Je gepersonaliseerde boodschappenlijstje is klaar om van je boodschappen een fluitje van een cent te maken.

We hopen dat deze stappen het aanpassen van je maaltijdplan en het organiseren van je boodschappenlijstje een fluitje van een cent maken! 🍰 Als je vragen hebt of extra hulp nodig wil, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er voor je! ❤️