Alle collectiesAccountbeheer
Hoe een terugbetaling aan te vragen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het beginnen aan een gezondheidspad kan voelen als een sprong in het diepe. Als je overweegt een terugbetaling aan te vragen, laten we het proces dan vereenvoudigen terwijl we je aanmoedigen om het volledige potentieel van ons programma te verkennen.

1. Open je app: Navigeer naar “Instellingen” in je app, dat is de toegangspoort tot een naadloze ervaring.

2. Neem contact met ons op: Ons ondersteuningsteam staat klaar om je te helpen. Maak verbinding via de chat in de app, met je toegewijde medeleden op dit transformatieve pad.

3. Positieve verandering kost tijd: We snappen het - beginnen kan uitdagend zijn. Overweeg voordat je beslist om ons op maat gemaakte programma wat meer tijd te geven. Het is ontworpen om zich aan te passen aan jouw levensstijl, met diverse recepten, live sessies met experts en een ondersteunende gemeenschap.

4. Gepersonaliseerde wellness: Ons programma is jouw gepersonaliseerde routekaart naar wellness. Van voedzame recepten tot live sessies met experts, we hebben het ontworpen om je stap voor stap te versterken.

5. Samen op weg naar wellness: Je bent niet alleen; we zijn hier om je te begeleiden en te ondersteunen. Elke beslissing die je neemt draagt bij aan je welzijn.

Het kiezen voor een terugbetaling is valide, maar we moedigen je ook aan om nog iets langer te verkennen, om het volledige potentieel van je welzijnspad bij ons te ontgrendelen.