Mijn Betalingen
Ik heb per ongeluk meer dan eens betaald
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hey hoi! Het Reverse Health-team hier!

We begrijpen dat er af en toe een vergissinkje kan gebeuren, vooral als het gaat om betalingen. Wees gerust, we zijn hier om het goed te maken en een probleemloze ervaring voor je te garanderen. Als je per ongeluk meerdere betalingen hebt gedaan voor een enkel abonnement, dan is dit wat je moet weten:

1. Klantenservice ondersteuning:

• Neem voor een onmiddellijke terugboeking van meervoudige ongewenste betalingen contact op met onze toegewijde klantenservice via de chat die je rechtsonder ziet.

• Stuur ons een e-mail met de situatie en onze vertegenwoordigers zullen je snel begeleiden bij het proces van het terugdraaien van die onbedoelde transacties.

2. In-App-communicatie:

• We hebben het je nog gemakkelijker gemaakt om contact met ons op te nemen. Als je de voorkeur geeft aan communicatie binnenin de app zelf, klik dan op het spraakbubbelpictogram in de rechterbovenhoek van onze app.

• Stuur ons een bericht rechtstreeks via de app en ons team zal snel reageren om te helpen met eventuele betalingsgerelateerde problemen.

3. Snelle resolutie:

• Ons doel is om te zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing van eventuele betalingen. Door contact met ons op te nemen via de genoemde kanalen, kun je een snelle terugboeking van de extra kosten naar je account verwachten.

Waarom kiezen voor ondersteuning voor omgekeerde gezondheid:

• Vriendelijk en responsief klantenserviceteam.

• Meerdere communicatiekanalen voor optimaal gebruiksgemak.

• Snelle oplossing voor accidentele betalingsproblemen.

Je tevredenheid is onze prioriteit:

• We waarderen je vertrouwen in Reverse Health en we zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende service bij elke stap.

• Toevallige betalingen kunnen frustrerend zijn, maar met onze steun kun je erop vertrouwen dat we ijverig zullen werken om de situatie recht te zetten en ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring met ons programma hebt.

Vergeet niet dat ons fantastische klantenserviceteam hier voor je is. Je kunt ons altijd bereiken via de chat die je rechtsonder ziet.

Bedankt voor het kiezen van Reverse Health — we waarderen de mogelijkheid om je te helpen op je gezondheidsreis!