Alle collectiesMijn Recepten
Recepten ruilen in je maaltijdplan op Reverse Health
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We zien dat je op zoek bent naar andere recepten dan die in je maaltijdplan staan. Geen enkel probleem! 😊 Voel je vrij om maaltijden naar wens om te wisselen, want ons maaltijdplan biedt een breed scala aan heerlijke opties om uit te kiezen! Je kunt er zeker van zijn dat de calorieën en voedingswaarde al voor je zijn berekend, zodat je je optimale voedingswaarden krijgt. 😊

1. Ga naar het tabblad Maaltijdplan

Tik eerst op het tabblad “Eetplan” onderaan de app, zoals hieronder getoond:

2. Selecteer en vervang een maaltijd

Klik op de maaltijd die je wilt wijzigen en selecteer vervolgens ”Vervang”. Je kunt ook het aantal porties naar wens aanpassen.

3. Kies een nieuw recept

Klik op “Vervangen uit sectie Recepten“ om de lijst met heerlijke recepten te zien waaruit je kunt kiezen 😊.

Je kunt de ingrediënten ook naar eigen smaak vervangen, want ons programma staat vervangingen toe. 😊

We hopen dat dit je helpt te genieten van verschillende maaltijden terwijl je op schema blijft met je voedingsdoelen! Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met ons supportteam. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via de webchatknop rechtsonder op deze pagina.